Home Tuin 5 ongedierteklussen die je liever niet zelf doet

5 ongedierteklussen die je liever niet zelf doet

DELEN

Er zijn verschillende ongedierteklussen te bedenken, die je liever niet zelf uitvoert. In dit artikel zetten we vijf van deze klussen op een rijtje. In plaats van de klussen zelf uit te voeren, zou je hier de hulp van een professionele ongediertebestrijder voor in kunnen schakelen.

#1: verwijderen van een wespennest

Een eerste klus die je liever niet zelf uitvoert, is het verwijderen van een wespennest. Niet alleen is het vaak behoorlijk lastig om een wespennest zelf te verwijderen. Ook is de kans op wespensteken bijzonder groot! Iets wat voor een vervelende pijn zorgt.

#2: bijennest uit de tuin verwijderen

Minstens zo lastig als het verwijderen van een wespennest, is het verwijderen van een bijennest. Wist je dat het zelfs niet is toegestaan om bijen zelf te bestrijden? Schakel een ongediertebestrijder of imker in, om de bijen op een diervriendelijke wijze uit je tuin te bestrijden.

#3: muizen vangen op zolder

Het vangen en bestrijden van muizen op zolder blijkt vaak een vervelend klusje te zijn. De muizen kunnen zich razendsnel voortplanten, waardoor de kans op een ware muizenplaag toeneemt. Verstandig is het dan ook om de muizen al in een vroeg stadium te laten bestrijden.

#4: bedwantsen bestrijden in de slaapkamer

Zonder dat je het wellicht weet, leven er tal van ongediertesoorten in huis. De bedwants is een goed voorbeeld van zo’n ongediertesoort, die nauwelijks met het blote oog te zien is. Het bestrijden van bedwantsen is zodoende niet eenvoudig, waardoor professionele hulp wenselijk kan zijn.

#5: mollen bestrijden in de tuin

Zeker op het platteland heeft men vaak te maken met mollen in de tuin. De mollen kunnen een spoor van vernieling achterlaten, waardoor het belangrijk is om ze snel te vangen. Wie in het verleden al eens een mol heeft proberen te vangen, zal weten dat dit vaak erg lastig is. Met professionele hulp voorkom je schade aan je gazon en borders!

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]