Home Blogs Black Friday voor de klussers

Black Friday voor de klussers

DELEN

Black Friday, de hype die is overgewaaid vanaf Amerika. Biedt ook leuke aanbiedingen voor de klussers. We zien vooral dat het merk HiKoki, die dit jaar nog een naam wijziging doorvoerde, probeert mee te gaan in de hype. Bijna alle gereedschapswebshop bieden hun HiKoki(of overige Hitachi producten) voor een gereduceerd bedrag aan. Wij gokken dat de accountmanagers van HiKoki hier iets mee te maken hebben.

Het is dus slim om te kijken of je gewenste gereedschapsmachine toevallig in de aanbieding is dit weekend. Die afkortzaag die je maar niet voor je verjaardag krijgt, komt wellicht nu toch dichterbij? Je kan natuurlijk ook een simpele hint laten vallen bij degene waarmee je Sinterklaas viert dat NU je gewilde machine in de aanbieding is. Sommige webshops bieden ze nu al aan, sommige wachten waarschijnlijk tot morgen. De aanbiedingen blijven hoogstwaarschijnlijk tot Cyber Monday beschikbaar(als deze nog niet uitverkocht zijn). Koop dus dit weekend goedkoop je gereedschap.

Niet op zoek naar gereedschap, maar naar scherp geprijsde woonartikelen? De woonartikelen van de Blokker.nl zijn zeer scherp geprijsd(Blokker is zelf vandaag, donderdag al begonnen).

De volgende gereedschapswebshops doen mee aan de Black Friday hype:

  • THStools.nl
  • Gereedschapscentrum.nl
  • Klium.nl
  • Bouwmaat.nl
  • Gereedschappelijk.nl

Wij proberen op dit moment de beste koopjes voor je uit te zoeken, dus houdt deze pagina in de gaten.

[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]