Home Blogs Bouwketen

Bouwketen

DELEN

Op elke grote bouwplaats zie je ze wel, de bouwkeet. Soms omgetoverd tot heuse kantoren bij de grotere projecten. Ook staan ze bekend voor de straffe bakken koffie en de ontzettend ‘goede’ grappen die er worden gemaakt. De uitvalbasis van menig bouwvakker, want ja daar begint die zijn dag toch altijd even, kijkend naar de mooie vrouwenposter die erop de deur hangt.

Bouwketen

Bouwketen zijn er in verschillende soorten en maten. Zoals hierboven al genoemd werd, maken sommige bouwbedrijven er een hele sport van om ze te gebruiken als uitgebreide kantoren. Moet ook wel, als je met een groot project bezig bent en als aannemer er toch een jaar in moet bivakkeren. Ook worden ze op het platteland gebruikt door de jongeren als kroeg. De zaterdagavond met de jeugd van het dorp doorbrengen.

Bouwkeet kopen

Ben jij nu zelf opzoek naar een bouwkeet en ben je dus van plan om een bouwkeet te kopen? Dan zijn er tal van aanbieders op de markt die jou deze aanbieden. Verschillende groottes en verschillende opties. Van zeer luxe bouwketen tot de wat minder luxueuze varianten.

Bij Brouwer uit Nijkerk bent u dan wellicht op het goede adres. Het bedrijf uit Nijkerk heeft namelijk verschillende modellen staan. De keuze daar is ruim en ze geven je ook graag advies bij het kiezen van de geschikte bouwkeet. Daarnaast zijn de bouwketen van Brouwer:

  • Onderhoudsarm
  • Hygiënisch
  • Duurzaam
  • Hufterproof
  • De plek voor de goede moppen
  • Voor verschillende doeleinden

Verschillende soorten bouwketen

Welke typen bouwketen zijn er? Brouwer heeft verschillende types. Hierbij kan je denken aan bouwketen met/zonder een toilet of een bouwkeet inclusief kantoorruimte. Tevens hebben zij bouwketen staan waar zelfs een magazijn erbij. Hierbij zijn er ook variaties in de grootte. Een bouwkeet voor 6, 8, 10 of 12 personen?

Daarnaast bieden zij ook schakelunits, replacer units en oplossingen voor sanitair.

Ervaring en zaken doen met Brouwer

De 50 jaar ervaring dat het bedrijf al heeft in deze branche is zeker te merken. Vanaf de oprichting zijn zij de schaftwagens blijven verbeteren. Brouwer Nijkerk houdt ervan de lijntjes kort te houden en doen zij zaken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’. Wel zo prettig.

 

Bouwkeet kopen? Kijk dan eens bij Brouwer.

[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]