Home Tuin DIY tips: geef je tuin een persoonlijk tintje

DIY tips: geef je tuin een persoonlijk tintje

DELEN

De dagen worden weer langer, de temperaturen stijgen en de vogeltjes fluiten. Kortom: het is weer lente! De perfecte tijd om je tuin eens flink aan te pakken. Wil jij dit jaar een persoonlijke sfeer aanbrengen in de tuin? Neem dan de onderstaande DIY tips van harte.

Zelf loungebank maken

Ben je enorm handig? Waag je dan eens aan het maken van een eigen loungebank. Gebruik de juiste materialen om zo een ware eyecatcher te maken voor in de tuin. Waar moet je beginnen?

  • Meet allereerst de maten op van je tuin. Je wilt immers wel zeker weten dat de loungebank er ook in past.
  • Begin je project eerst met het online shoppen van loungekussen. Als je de maten van de kussens eenmaal op een rijtje hebt, kan je de loungebank gaan aanpassen en intekenen.
  • Zorg dat je eerst een duidelijk beeld hebt van je benodigdheden, voordat je verder gaat shoppen.
  • Koop eventueel gereedschap wat nodig is voor de klus of leen deze van kennissen of bedrijven.

Heb je de bovenstaande tips gevolgd? Ga dan aan de slag met jouw project. Wist je dat steigerhout enorm populair is in verschillende woon- en tuintrends? Gebruik dit materiaal voor je project en je weet zeker dat je niet fout kan gaan.

Breng accessoires aan in je tuin

Zou je je tuin dolgraag wat persoonlijker maken? Maar heb je echter twee linkerhanden? Gelukkig hoef je niet enorm handig te zijn om wat extra sfeer te brengen in je tuin. Met accessoires kan je al precies laten zien waar jij voor staat en wat hoort bij jouw persoonlijkheid. Kies bijvoorbeeld voor een mooi tafelkleed of hippe kussens om jouw tuin extra sfeer te geven. Ben je niet zo dol op shoppen? Bestel dan gewoon gemakkelijk online via een online tuinkussenshop.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]