Home Koophulp Exclusieve houten vloeren van Martijn de Wit

Exclusieve houten vloeren van Martijn de Wit

DELEN

De passie voor houten vloeren is niet voor iedereen weggelegd. Vloerenspeciaalzaak Martijn de Wit weten echter iedereen te betoveren door hun passie en manier van werken. Waar andere mensen terugdeinzen voor het plaatsen van een vloerverwarming onder een houten vloer, pakken zij deze uitdaging juist met beide handen aan. Inmiddels hebben zij hier zelfs hun specialisatie van gemaakt. Wie had immers gezegd dat vloerverwarming in combinatie met een houten vloer niet mogelijk is? Met houten vloeren kan je alle kanten op, mits deze goed gelegd wordt.

Voordelen van een houten vloer

De houten vloer wordt steeds populairder en we zien hem ook steeds vaker terug in verschillende woontrends. Of je nu gaat voor landelijk of stoer, een houten vloer past bij elke stijl. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een houten vloer en kost het echt zoveel onderhoud als de meeste mensen denken?

  •              Iedere houten vloer is uniek: door de bijzondere tekening van elke houtplank wordt er een waar kunstwerk in jouw woning gelegd. Met een houten vloer maak jij een statement en breng jij een heleboel warmte in huis.
  •              Houten vloeren hebben inderdaad onderhoud nodig, maar niet meer dan andere vloersoorten. Afhankelijk van je gezin is stofzuigen en dweilen 90% van het gehele onderhoud. Als een houten vloer echt mankementen gaat vertonen is het verstandig om deze een keer in een onderhoudsolie te zetten, maar dit hoeft niet op structurele basis. Een houten vloer is dan ook relatief onderhoudsvrij.

Dit zijn voordelen die vaak teniet worden gedaan door het verkeerd leggen van de vloer. Bij Martijn de Wit hameren ze er enorm op dat je een vloer enkel laat leggen door een specialist. Zij proberen dagelijks verder te ontwikkelen en hun legtechnieken naar een hoger niveau te tillen. Zo hebben zij het grootste nadeel van een houten vloer compleet weggevaagd. Veel mensen klagen immers dat houten vloeren zeer snel gaan werken, waardoor er kieren en scheuren ontstaan. Dit doet uiteraard af aan de kwaliteit van je vloer. Door een speciale legtechniek van Martijn de Wit is dit probleem verleden tijd.

Onderhoud overlaten aan een professional of zelf doen?

Het onderhoud van houten vloeren is minimaal. Toch is het belangrijk om de vloer af en toe een flinke onderhoudsbeurt te geven, zodat je hem in nieuwstaat kunt houden. Denk aan het lakken, oliën en waxen van de vloer.  Je kan er voor kiezen om dit zelf te doen, maar als de vloer er erg slecht aan toe is, is het toch aan te raden om een professional in te schakelen. Zij bieden vaak garantie en laten jouw vloer weer opleven.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]