Home Klussen in huis Extra sfeer door houten jaloezieën

Extra sfeer door houten jaloezieën

DELEN

Wil je extra sfeer toevoegen in jouw woonkamer? Dan zijn houten jaloezieën geschikt. Deze jaloezieën zijn op maat beschikbaar, tegen een scherpe prijs. En je bent verzekerd van een prachtige uitstraling, want ze zijn voor vrijwel elk interieur geschikt; van landelijk tot modern! En ook met houten jaloezieën bepaalt je makkelijk de lichtinval en doorkijk. Waarom kiezen voor Raamdecoratie? Omdat ze in 2017 de FD Gazelle Award hebben gewonnen, waarmee ze behoren tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Topkwaliteit en perfecte pasvorm

De houten jaloezieën van Raamdecoratie zijn van topkwaliteit en hebben de perfecte pasvorm. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, variërend van hout tot kleur. De jaloezieën worden op maat gemaakt van echt lindehout. Waarom dit hout? Het hout is echt, ligt en laat zich goed lakken. Bij Raamdecoratie ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijzen en gratis en snelle levering.

De collectie van Raamdecoratie

De collectie van houten jaloezieën bestaan uit de standaard jaloezieën, de smooth en de natural editie. De standaard houten jaloezieën zijn voorzien van effecten lamellen, leverbaar in tien populaire kleuren. De ‘smooth’ jaloezieën kunnen geleverd worden in 13 kleuren, met een kleurenpalet van lichte tot donkere kleuren. En de ‘natural’ jaloezieën hebben een echte natuurlijke look. De structuur van het hout, met de nerven als detail, zijn nog goed te zien door de lak. Je kunt zelfs de kant van de bediening bepalen, zodat je jouw houten jaloezieën makkelijk kunt gebruiken.

Vraag gratis kleurstalen aan

De houten jaloezieën van Raamdecoratie worden volledig op maat gemaakt. Zo heb je keuze uit de bedieningszijde, de breedte en de gewenste kleur. Alle jaloezieën worden afgelakt met een UV bestendige lak, zodat de zon geen schade kan aanrichten. Vind je het lastig om te beslissen welke jaloezieën het beste bij jouw interieur passen? Vraag dan gratis kleurstalen aan, om zo de goede jaloezieën uit te zoeken voor jouw interieur. Bekijk het assortiment van Raamdecoratie en vraag vrijblijvend advies zodat jouw raamdecoratie perfect passen.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]