Home Klussen in huis Google Home verkrijgbaar vanaf 24 oktober in Nederland

Google Home verkrijgbaar vanaf 24 oktober in Nederland

DELEN

De release datum van de Google Home in Nederland is bekend, namelijk 24 oktober 2018. Eindelijk is het zover, de Google Home was al langer verkrijgbaar via websites in Nederland, die deze apparaten in Amerika inkochten en hier verkochten. De Google assisent wordt al voor die tijd uitgebracht met Nederlandse commants.

Wat kan je in huis met je Google Home?

Google wordt door velen al veel gebruikt in huis, zoals de Chromecast in de huiskamer. Of mensen gebruiken de smartphones of tablets van Google. Maar nu gaat het verder, Google brengt een kleine speaker naar Nederland die constant meeluisterd in je huis. Door bijvoorbeeld ‘Ok Google’ te roepen gaat de speaker aan en kan je van alles vragen aan de Google Home.

Maak van je huis, een slim huis!

Voor de klussers onder ons; straks kun je je hele huis ‘smart’ maken, door de verlichting, thermostaat, rolgordijnen en later vast meer te connecten met je Google Home. Je loopt dan bijvoorbeeld in je woonkamer en door middel van een paar simpele zinnen gaan de lichten aan, de verwarming aan en de rolgordijnen open. Later meer op kluzzen.nl hoe je al deze gadgets in je huis kunt verwerken!

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]