Home Klussen in huis Opzoek naar onderhoudsvriendelijke dakmaterialen?

Opzoek naar onderhoudsvriendelijke dakmaterialen?

DELEN

Zink maatwerk wordt gebruikt om diverse dakmaterialen te vervaardigen. Dit komt omdat zink hier de ideale eigenschappen voor heeft. Zink combineert namelijk een zeer lange levensduur met een uitstekende verwerkbaarheid. Tevens hoeft u zink nauwelijks te onderhouden. Daarbij gaat de duurzaamheid samen met de optimale esthetische mogelijkheden. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid. Maar ook een goede installatie van het product is zeer belangrijk. Staat uw woning of pand in Eindhoven of omgeving en heeft de gevelbekleding zijn beste tijd gehad? Kies dan voor zink op maat. Vanwege de lange levensduur hebben uw kinderen zelfs profijt van.

Wat houdt zink op maat in?

Architecten in Eindhoven kiezen vaak voor zink op maat om daken en gevels te bekleden. Met een zinken dakrand werkt u een dak professioneel af en geeft u het een karakteristieke uitstraling. De dakranden zijn gemakkelijk aan elkaar te bevestigen met lijm of door te solderen. De dakranden worden vastgezet met zinken klangen. Hiermee wordt de rand fraai bekleed en is deze waterdicht afgesloten. De mogelijkheden van zink op maat Eindhoven gaan verder dan de productie van zinken dakranden. Ook kunt u ervoor kiezen om dakgoten van zink te maken. Gezien zink recyclebaar is en een lange levensduur heeft is het ook een milieubewuste keuze.

Hieronder ziet u enkele voordelen van zink op maat op een rij:

  • Makkelijke bewerkbaar
  • Waterdicht
  • Esthetisch mooi
  • Uitgebreid aspecten en vormen
  • Licht in gewicht

Toepassing van zink op maat

Vrijwel voor alle soorten daken in Eindhoven wordt zink op maat gebruikt. Zink is uitermate geschikt voor dakgoten, regenpijpen en afwerkingen van randen op het dak. Indien deze dingen nieuw aangebracht of gerepareerd moeten worden op uw dak dan kunt u een dakdekker inschakelen voor het aanbrengen van zink op maat. Als er zink op maat gebruikt wordt voor uw dak dan heeft het materiaal voor de complete levensduur van het dak geen onderhoud meer nodig.

Op zoek naar zink op maat?

Mocht u op zoek zijn naar zink op maat in de regio Eindhoven dan kunt u het beste in uw omgeving op zoek gaan naar een specialist in metaalbewerking. Een bedrijf die u kan helpen met maatwerk op het gebied van zink. Mocht het lastig blijken om een te vinden in uw omgeving? Dan kunt u het beste op google zoeken naar: ”metaal Eindhoven”. Er zijn vrij veel bedrijven in de regio die u kunnen helpen voor om uw dakmaterialen te realiseren.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]