Home Gastbloggen op Kluzzen.nl

Gastbloggen op Kluzzen.nl

Kluzzen.nl is dé website over klussen, gereedschap en alles wat hierbij komt kijken!

Uw product of bedrijf onder de aandacht van onze bezoekers

Kluzzen is een platform waarop maandelijks veel bezoekers antwoorden vinden op hun klus of andere huis gerelateerde problemen.

Met het adverteren op Kluzzen bereik je een doelgroep die gericht opzoek is naar oplossingen en producten om te gebruiken in huis.

Een vermelding is goed voor uw linkprofiel

Een advertentie op Kluzzen betekend ook een vermelding naar uw website. Er wordt over uw website gesproken op een relevant platform die autoriteit heeft op het internet.

Gastbloggen voor Kluzzen

Zou je graag een artikel van jezelf gepubliceerd zien op de grootste klus- en inspiratieblog van België en Nederland? Dat kan vanaf nu ook echt! Inspirerend Wonen verwelkomt interessante en originele gastblogs van enthausiaste doe-het-zelfers, maar ook van professionele partners.

Ook jij kunt bloggen op Kluzzen!

Bij Kluzzen krijgen gastbloggers de kans om een kort- of langdurig engagement aan te gaan. In plaats van slechts één artikeltje, geven we je meteen de ruimte om meerdere artikels te schrijven. Elke week of elke maand publiceren we een van je blogs en delen we die op de sociale media. Zo bereik je gegarandeerd een groot publiek.

Stappenplan

Interesse om je artikels op onze blog te laten verschijnen en waardevolle links te leggen naar je eigen website of webshop? Zo ga je te werk:

Stuur een mailtje met vermelding ‘Gastblog’ naar kluzzen24@gmail.com waarin je jezelf kort voorstelt en enkele voorbeelden van je beste teksten geeft. Onze redactie beoordeelt je blogs op inhoud en vorm. Zijn ze goed geschreven en boeiend voor onze lezers? Dan ontvang je een mailtje met een aanbod om maandelijks een gastblog te laten verschijnen op Kluzzen.nl!

Praktische gegevens

Samenvatting linkprofiel Kluzzen; volledig Majestic beschikbaar op aanvraag.


*bijgewerkt op 12/3/’19

Bezoekers gegevens; volledig Analytics rapportbeschikbaar op aanvraag.


*bijgewerkt op 12/3/’19

Wij beheren naast Kluzzen een netwerk in deze branche. Ik ben benieuwd hoe we kunnen samen werken. Als er vragen zijn stel die gerust.
Interesse? Neem contact op via Kluzzen24@gmail.com.