Home Koophulp Beste grasmaaier voor kleine tuin

Beste grasmaaier voor kleine tuin

DELEN
beste gras maaier kleine tuin

Ben je opzoek naar een grasmaaier voor je kleine tuin? Hier vind je onze beste opties. We hebben ze voor je uitgezocht en op een rij gezet. Dit artikel is specifiek voor mensen die een grasmaaier zoeken maar een kleine tuin hebben met niet heel veel gazon. We hebben daarom een paar grasmaaiers uitgekozen die geschikt zijn bij een gazon van minder dan 100 vierkante meter, maar natuurlijk zijn deze grasmaaiers ook geschikt voor meer. Maar dan zal onze keuze eerder ergens anders op vallen.

We bespreken verschillende types en geven daarbij de beste keus. Zo hebben we een elektrische grasmaaier, accu grasmaaier, handgrasmaaier en robotgrasmaaier.  Waarbij de laatste meer voor de echte gemak zoeker is dan een goede keus voor een klein gazon. De benzine grasmaaier is naar onze mening niet voor de kleine gazons, dus ook buiten beschouwing gelaten.

Elektrische grasmaaierpowerplus poweg 64703

Als het gaat om elektrische grasmaaiers, dit zijn de grasmaaiers met draad. Je moet hiervoor wel een stopcontact in de buurt hebben. Maar omdat het gaat om je klein tuin zou het draad niet perse een probleem moeten zijn. Als het gaat om een kleine tuin hebben we een degelijk maar goedkope grasmaaier voor je. Dit is de goedkope versie van Powerplus.

Klik hieronder voor de meest scherpe prijs van dit moment!

 

Accu grasmaaier

Makita DLM380Z

Een accu grasmaaier is vooral een goede optie omdat je niet moeilijk hoeft te doen met een verlengsnoer. Je hebt geen stopcontact in de buurt nodig en gaat gemakkelijk in de weer met de grasmaaier. Want het grootste voordeel aan deze soort grasmaaier is toch wel de bewegingsvrijheid. Accu grasmaaiers zijn dan wel weer net iets duurder dan een elektrische. Op basis van de recensies die wij overal op het internet lezen en degelijkheid van Makita, is onze favoriet de: Makita DLM380Z. Het is de goedkoopste accu grasmaaier waarbij je niet inlevert op enig vermogen of wendbaarheid, Makita heeft met dit model een erg fijne grasmaaier op de markt gebracht voor een aardige prijs, vooral voor een accu grasmaaier.

Klik hier voor de scherpste prijs voor de Makita DLM380Z (bij Coolblue).

Hand grasmaaier

Wolf Garten TT 300 SDit is de meest goedkope optie van de grasmaaiers. Het is gemakkelijk, milieuvriendelijk en goedkoop. Voor veel gemak, kies je daarom ook voor een lichte variant. Zodat je gemakkelijk bochtjes maakt en snel je gazon kan maaien. We hebben voor de handgrasmaaier dan ook gekeken naar een lichtgewicht, zacht prijsje en degelijkheid. We zijn uitgekomen op de Wolf Garten TT 300 S. Dit is een handgrasmaaier, waarbij de snijhoogte ingesteld kan worden en erg fijn maait. Er zit geen bak voor het opvangen bij, dit moet je alleen zelf nog even opruimen. Maar hiermee heb je wel een erg goedkope versie in huis. 

Klik hier voor de meest recente prijs van de Wolf Garten TT 300 S.

 

Robot grasmaaier

Gardena R38LiVoor de gadget liefhebber of gemakszoeker is er ook de robot grasmaaier. Prachtige apparaten die uit zichzelf het gras maaien. Voor een klein gazon heb je hierbij ook niet een dure variant nodig. Je kan uit de voeten met een simpel model. We hebben gekozen voor een robot grasmaaier van Gardena omdat dit toch HET merk is op gebied van robotmaaiers. De Gardena R38Li is daarbij een betaalbare optie en heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een klein gazon. Al zit er geen regensensor op, maar dat is dan ook het enige wat hieraan mist. Wil je dat wel dan zit je alweer direct in een andere prijs klasse te kijken.

Bekijk de beste prijs van een Gardena R38Li hier!

[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.9/5]