Home Gereedschap Een eenvoudige en beknopte koopgids voor betonschuurmachine

Een eenvoudige en beknopte koopgids voor betonschuurmachine

DELEN

Slijpen is een schuurproces waarbij gebruik wordt gemaakt van een machine met slijpschijf en / of snijaccessoires. Dit bewerkingsproces valt onder snijden omdat het door niet-metalen oppervlakken zoals steenmarmer en beton kan snijden.

Betonschuurmachines zijn gebruikelijk in de bouw, productie en industrie, omdat ze worden gebruikt om afwerkingen te maken voor een verscheidenheid aan toepassingen, van het voorbereiden van een oppervlak voor hechting of voor het polijsten en polijsten van het oppervlak voor een decoratief gepolijst beton.

Hoe werkt een betonschuurmachine?

Betonschuurmachines zijn bedoeld om betonnen vloeren en oppervlaktematerialen op een snelle en efficiënte manier te verwijderen. Of u nu op betonsteen of marmer werkt, een schuurmachine kan ook lijmen, membranen of mortel van het oppervlak verwijderen.

Hoewel betonslijpers worden gebruikt voor vloerslijper en polijsten worden beschouwd als elektrisch gereedschap, verwijderen ze vaak slechts een dunne laag materiaal van het oppervlak van werkstukken. Gewoonlijk verwijderen diamantslijpgereedschappen slechts 0,25 mm tot 0,50 mm materiaal. Industriële of zware slijpmachines met correct diamantgereedschap of ander gereedschap kunnen dieptes tot 6 mm materiaal van het werkstuk slijpen.

Enkele van de meest voorkomende werkstukken die slijpen en polijsten ondergaan zijn:

  • Betonnen vloeren
  • Betonnen tafelbladen
  • Natuursteen
  • Marmeren
  • Straatstenen

Het type afwerking en het materiaal van het werkstuk bepalen het type betonschuurmachine dat moet worden gekocht. Als u bijvoorbeeld van plan bent om op een kleine ruimte te werken, is een draagbare betonschuurmachine meer dan voldoende. Als u van plan bent een slijpmachine te gebruiken om oppervlakken te reinigen en graffiti of andere coating of lijmen van beton te verwijderen, wordt een handheld-model dat tot 11.000 RPM levert met een 10 AMP-motor ten zeerste aanbevolen. Als u van plan bent grote open gebieden te slijpen zoals tennisbanen, woonwijken zoals patio-keukens en andere, of commerciële grote gebieden zoals parkeerplaatsen, winkelcentra en industriële werkplaatsen, is een grote 3-fasen-grinder het beste voor productiviteit en economische redenen .

Zorg ervoor dat u andere accessoires en bijlagen controleert die zijn opgenomen in de set die u van plan bent te kopen. Een kleine betonschuurmachine die kan worden gebruikt voor kleine tot middelgrote ruimtes, is niet alleen ideaal voor huiseigenaren, maar ook voor degenen die ze in hun vak gebruiken, omdat er altijd kleine gebieden zijn waar de grote slijpmachines niet bij kunnen.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]