Home Gereedschap Gereedschap voor de beginnende klusser

Gereedschap voor de beginnende klusser

DELEN

Als beginnende klusser is het lastig om je gereedschapskist voor de eerste keer te vullen. Of je nu gezegend bent met twee linkerhanden of al jaren kluservaring hebt. Dit gereedschap moet je gewoon in huis hebben.

Hamer

Een hamer is een ware musthave voor elke gereedschapskist. Deze gebruik je echt veel vaker dan je denkt. Even snel een lijstje ophangen aan de muur en je komt al tot de ontdekking dat een hamer toch wel erg handig was geweest. Kies bij voorkeur voor een klauwhamer, hiermee kan je kromme spijkers en schroefjes gemakkelijk loswrikken. Daarnaast volstaat de klauwhamer bijna in iedere klus.

Rolmaat

Een rolmaat komt vrijwel altijd wel van pas. Wil je meubels verkopen en weet je niet precies wat de maten zijn? Hiermee meet je ze gemakkelijk op. Ook ideaal om te kijken of dat prachtige dressoir echt wel in die ene hoek past. Zijn je gezinsleden erg competitief als het gaat om hun lengte? Pak de rolmaat erbij en beëindig razendsnel de discussie. Wie zei dat een rolmaat niet multifunctioneel kan zijn?

Schroevendraaiers

Of je nu bijna nooit klust of dagelijks aan de slag gaat in huis: een schroevendraaierset komt altijd van pas. Of je nu een lamp moet installeren of meubels in elkaar moet zetten: bij bijna elke klus moet je wel eens gebruik maken van een schroevendraaier. Zorg ervoor dat je altijd verschillende formaten in huis hebt, zo grijp je nooit mis.

Spijkers, schroeven en pluggen

Uiteraard heb je ook voldoende materialen nodig om mee te werken. Als je continue losse materialen moet aanschaffen ben je vaak veel duurder uit. Kies daarom bij voorkeur voor een assortimentdoos met verschillende spijkers, schroeven en pluggen. Zo beschik je over een brede collectie en kan je voorlopig vooruit.

Gereedschapskist

Natuurlijk heb je ook een plek nodig om al je gereedschap in op te bergen. Je wilt immers niet continue tijdens een klus lopen zoeken naar verloren gereedschap. Koop een eenvoudige gereedschapskist en berg hierin al je spullen op. Hierdoor kan je snel en efficiënt klussen.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]