Home Blogs Maak je eigen wall of fame (DIY)

Maak je eigen wall of fame (DIY)

DELEN

Wil je je woning echt persoonlijk maken? Maak dan je eigen wall of fame. De wall of fame maakt jouw woning echt speciaal. Het is jouw muur die niemand anders heeft. Je kunt alleen een unieke wall of fame creëren door hem helemaal zelf te ontwerpen en te maken. Kun je wel wat creativiteit gebruiken? Dan hebben we hieronder enkele ideeën voor je wall of fame.

Foto’s

Het gebruik van foto’s is een belangrijk element in je wall of fame. Het belangrijkste is dat je de foto’s leuk vindt en deze goed bij jouw passen. Het kunnen foto’s van jezelf zijn, maar ook van je dierbaren. Je kunt foto’s gebruiken van je huisdieren of gewoon van dieren die je mooi vindt. Het belangrijkste aan de foto’s is dat ze jou karakteriseren. Ben je gek op tijgers? Dan kun je een foto van een tijger in je wall of fame plaatsen. Je kunt in de breedste zin gebruik maken van foto’s. Is je favoriete club Ajax of PSV? Dan kun je ook een foto van het logo van je favoriete club in je wall of fame plaatsen. Het kan nooit gek genoeg! Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan het blog fotos’s aan de muur: inspiratie voor elk interieur.

Quotes

Er zijn op het internet veel quotes te vinden. Heb je speciale quotes die je mooi vindt of aan een speciale herinnering doet denken? Plaats deze dan in je wall of fame. Het kan natuurlijk ook gewoon dat je nog op zoek bent naar leuke quotes die bij jouw passen. Inspiratie nodig? Zoek dan quotes op Pinterest, hier staan er genoeg. Of je nou op zoek bent naar liefde, blije of juist inspirerende quotes, voor ieder wat wils.

Tekeningen

Heb je tekeningen in huis die speciale herinneringen naar boven halen? Gemaakt door je kinderen of misschien door een van je dierbaren? Plaats deze dan in je wall of fame. Tekeningen maken je wall of fame speels en levendig,  veel unieker wordt het natuurlijk niet. Als mensen naar de tekeningen vragen heb je er door je herinnering ook nog eens een mooi verhaal bij. Dit geeft ook weer waarde aan je wall of fame. Wil je ook je tuin een persoonlijker maken? Bekijk dan ons blog geef je tuin een persoonlijk tintje.

Fotolijstjes

Je kunt de foto’s, quotes en tekeningen natuurlijk ook plaatsen in fotolijstjes. Het is leuk om enkele foto’s, quotes en tekeningen in fotolijstjes te doen, maar niet allemaal. Hierdoor creëer je een contrast. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor dezelfde soort fotolijstjes of juist voor totaal verschillende. Het is maar wat goed bij je past en wat je mooi vindt. Het is wel belangrijk dat je van tevoren kiest waar je de fotolijstje wilt ophangen, omdat je hiervoor natuurlijk wel netjes te werk moet gaan. Je kunt gemakkelijk fotolijstjes ophangen met de makita boormachine. Een gaatje maken in de muur is nog nooit zo makkelijk geweest, zo richt je geen onnodige schade aan je woning.  Je kunt de lijstjes natuurlijk altijd vervangen of de inhoud ervan, zo raak je je wall of fame nooit zat.

Muurstickers

Muurstickers kunnen je fame of wall speels maken. Zoek mooie stickers of stickers die een bepaald symbool hebben. Er zijn zelfs muurstickers met teksten of met dieren. Misschien kun je zelfs muurstickers vinden met sterrenbeelden. Kies muurstickers die bij jouw passen. Waardoor het een duidelijk persoonlijk bericht afgeeft.

Tip: Om je woning een unieke touch te geven is het ook leuk om een paper bag te maken. Benieuwd hoe je dat doet? Bekijk dan ons blog zo maak je een paper bag.

Hopelijk heb je door deze ideeën meer inspiratie gekregen voor je wall of fame. Veel plezier met het maken van je persoonlijke wall!

 

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]