Home Klussen in huis Waarom een achterwand keuken noodzakelijk is

Waarom een achterwand keuken noodzakelijk is

DELEN

De keuken is in loop van de jaren een steeds belangrijkere ruimte geworden die steeds meer met het woongedeelte wordt gecombineerd. Het uiterlijk van de keuken is hierbij een steeds belangrijker aspect. Een praktische én mooie achterwand keuken is hierbij doorslaggevend. Het gebruik van een achterwand.

Voor het volledig afmaken van de keuken plaatst u een mooie achterwand. Deze achterwand zet de toon voor de inrichting van de gehele keuken en geeft een bijzonder effect. De achterwand heeft diverse functies waardoor het niet alleen een praktische maar ook een verstandige keuze wordt. Spetters zijn tijdens het koken al snel gemaakt, en ook hitte kan invloed hebben op de muur achter het fornuis. Om de muur te beschermen, plaatst u een achterwand voor uw keuken werkblad. 

Waarom een glazen achterwand in de keuken?

Stijlvol en kwalitatief materiaal dat al jaren in ieder huishouden gebruikt wordt. Het toepassen van een glazen achterwand kan een oplossing voor de keuken zijn wanneer u gaat voor een moderne en minimalistische look. Dankzij de hoogglans ontstaat er een weerspiegeling in het glas en oogt de keuken een stuk ruimer. Het gladde oppervlak van het glas is na het koken weer eenvoudig schoon te maken en bovendien ook erg hygiënisch. De glazen achterwand kan worden doorgetrokken in het keukenblad waardoor de keuken een geheel wordt. Lees hier enkele onderhoud tips voor je keukenblad.

Verschillende soorten spat wanden

Spat wanden komen in allerlei verschillende soorten kleuren en afwerkingen. Dit biedt een groot aantal mogelijkheden bij het ontwerpen van een keuken. Wilt u een keuken die er uit springt? Kies dan voor een een gekleurde spat wand welke precies past bij de stijl van de keuken. Heeft de keuken al een mooie achter muur van bijvoorbeeld beton, kan er ook altijd gekozen worden voor een heldere glazen spat wand. Hiermee verstoor je het aanzien van de muur niet maar wordt deze wel beschermt tegen hitte en mogelijke vetvlekken. 

Glasproducten op maat gemaakt

Iedere ruimte waar een glasconstructie geplaatst kan worden is anders. Bij Meester in Glas worden alle producten volledig op maat gesneden zodat u altijd verzekerd bent van perfect passend glas. Keuze uit een ruim assortiment van verschillende glassoorten en toepassingen. Bovendien worden alle bestellingen op locatie bezorgd!

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]